Od 2004. godine pružamo dvije grane usluga čiji zajednički cilj je unaprijediti dobrobit i razvoj pojedinaca, grupa i organizacija. To su:

1) Vođenje i savjetovanje s fokusom na srednje velike i velike softverski intenzivne projekte i organizacije

  • Standardiziranje i optimiziranje poslovnih procesa, te know-how management
  • Enterprise arhitektura
  • Savjetovanje/pomoć oko softverski intenzivnih projekata od definiranja zahtjeva za natječaje i upravljanja očekivanjima, pa do izgradnje timova ili ključ-u-ruke rješenja, uključujući audite i pomoć u rješavanju projekata koji su zapali u poteškoće.
  • Učinkovito korištenje uredskih aplikacija, bottom line – uštede od par sati do stotine sati godišnje po zaposleniku
  • Digitalna transformacija procesa/proizvoda/usluga, industrija 4.0

2) Edukativne usluge i usluge osobnog rasta i razvoja 

Nastojimo biti vrhunski u stvaranju i organiziranju edukacija koje vrijede! Kreativnim spajanjem znanja, iskustava i najboljih praksi iz područja psihologije, psihoterapije, upravljanja poslovnim procesima i modernih tehnologija pokrećemo, stvaramo i organiziramo edukacije koje su odmah primjenjive i imaju stvarni učinak na osobni i/ili profesionalni život naših klijenata. 

 

Damir Ivan Konjevod, konzultant za informacijske sustave

Uživa pomažući velikim i malim organizacijama artikulirati i izvući maksimum iz njihovih softverski intenzivnih pothvata. Brzo savladava poslovne procese i nekad postavlja teška "zašto" pitanja, te predlaže nove poslovne pristupe i nekonvencionalna rješenja proizvoda. Stavlja se u ulogu vlasnika, pronalazi resurse potrebne da bi se posao obavio pazeći pri tome na budžet i uključene rizike. Upravlja nesigurnošću projekata pomoću dokazanih najboljih praksi (Lean Startup, Agile Scrum, prikladne integracije umjesto izgradnje od nule, Guerrilla Marketing...). Savjetuje se sa svojom širokom mrežom različitih stručnjaka iz povezanih industrija.

Kroz svoj rad stekao je uvid u poslovne prakse profesionalaca, tvrtki i institucija raznih veličina i djelatnosti. To iskustvo i iskustvo coacha učinkovitog korištenja uredskih aplikacija s preko 60.000 sati njihovog korištenja omogućava mu kvalitetnu i brzu prilagodbu sadržaja savjetovanja i edukacija kontekstu pojedinog klijenta. 

 

 

Iva Konjevod, psiholog, psihoterapeut

Pruža psihološko savjetovanje te psihoterapiju za odrasle i parove. Certificirana je pri Institutu za integrativnu gestalt terapiju Wurzburg (IGW), Njemačka. Član je Društva gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske (DGIPH).

Kao voditeljica edukacija i profesionalni trener poslovno - komunikacijskih vještina vodi razne tematske grupe, održava predavanja, psihoedukativne radionice i treninge mekih vještina. 

2012. godine, potaknuta osobnim iskustvom učinka kvalitetne pripreme na porod i roditeljstvo, osmislila je tečaj psihološke pripreme na porod i roditeljstvo.