Newsletter 12.10.2013.
Poznata Vam je muka sjedanja za računalo i rješavanja obaveze na koju ćete sigurno potrošiti previše vremena?

Postoji "mali" zadatak kojeg bi bilo dobro delegirati, ali imate dojam da dok osobi sve objasnite potrošiti ćete dva puta više vremena nego da to sami napravite?

Nema šanse da u svoj raspored ugurate i tečaj poboljšanja vještina uredskih i drugih aplikacija?

Ako usprkos tome želite biti brži u obavljanju svakodnevnih zadataka za računalom i osloboditi više svog vremena - nastavite čitati newsletter. Svratite pozornost kako sigurno dobiti poklon bon u vrijednosti 500kn.
 

 

Učinkovito korištenje svakodnevnog softvera u 4 koraka

Ova 4 koraka osiguravaju Vam ubrzanje rada s uredskim i drugim aplikacijama do 10 puta .

 1. Definiranje ŠTO želite postići korištenjem Vašeg svakodnevnog softvera. U ovom trenutku ne razmišljajte kako to postići. Bitno je razlučiti koji konačni (poslovni) učinak želite postići.

  Dobar primjer: Želim značajno skratiti utrošeno vrijeme na evidenciju i obradu ovih obračuna.
  (Traži se brži način rješavanja poslovne potrebe, bez obzira na postojeće tehničke korake izvođenja.)

  Loš primjer: Želim naći brži način kopiranja obračuna iz mailova u ove Excelice i filtriranja transakcija po partnerima radi izdavanja računa.
  (Traži se brže obavljanje istih tehničkih koraka rješavanja poslovne potrebe i time nepotrebno sužava izbor učinkovitijih alternativa.)
   

 2. Sastavljanje edukacije po mjeri koja sadrži najučinkovitija rješenja isključivo Vaših potreba i ništa više. U ovom koraku je važno razumjeti s kojim znanjima i vještinama će se željeni rezultat postići. Kvalitetne, strateške i informirane odluke o Vašoj edukaciji možete donositi tek kad od izvođača edukacije dobijete ovakav uvid. Uklonite sve teme edukacije koje ne štede Vaše vrijeme i/ili novac. Kad je budžet u pitanju, edukaciju dodatno ograničite na svega nekoliko tema koje Vam najviše donose vremena ili novca. Ostalo odgodite za neki drugi put.
   
 3. Izvođenje edukacije. Vaš raspored je pretrpan. Uspjeh ovisi i o održavanju edukacije koje mora biti prilagođeno Vama:
  GDJE - najbolje u Vašim prostorima,
  KADA - kada Vama odgovara, raspodijeljeno u blokove sukladno Vašim ostalim obavezama,
  KAKO - od coachinga jedan na jedan do tečaja za zatvorenu skupinu. Ovisi o sličnosti potreba polaznika; s primjerima i vježbama iz Vaše poslovne prakse i života. Edukaciju treba držati osoba koja govori Vašim jezikom bez potrebe prevođenja s informatičkog jezika na hrvatski.
   
 4. Praksa i podrška nakon edukacije - stečena znanja i vještine počnite primjenjivati ODMAH. U radu ćete se susretati s novim situacijama jer primjenjujete nova znanja i vještine. To je normalno i očekivano. Osigurajte stručnjaka u podršci koji Vam može brzopotezno pripomoći kada zatrebate neki kratki savjet. Pet ili deset minuta razgovora može Vam uštedjeti sate samostalnog istraživanja.

Ovi koraci isti su bez obzira radite li u Microsoft Outlooku, Excelu, Wordu, PowerPointu, nekom Google alatu, Adobe Readeru, Skypeu i drugim svakodnevnim aplikacijama.

Saznajte više o našoj edukaciji učinkovitog korištenja uredskih aplikacija u 4 koraka uz Jamstvo povrata novca.

Nazovite nas za besplatnu procjenu koliko svog vremena možete osloboditi s ovakvom edukacijom.

Primjer: ukoliko novom vještinom uštedite samo 25 minuta tjedno – godišnje ste oslobodili preko 100 sati Vašeg vremena ili 2,5 radnih tjedana! S ovim edukacijama u 4 koraka imate priliku steći puno više od samo jedne takve vještine.

Više o ovoj obavijesti  Facebook

 

Partnerstvo s HAK-om

Hrvatski auto klub i Nove igre d.o.o. sklopili su partnerstvo u sustavu "HAK preporučuje". Članovi HAK-a i njihove obitelji kroz taj sustav ostvaruju stalne popuste i pogodnosti na usluge tvrtke Nove igre. Osim stalnih popusta, Nove igre prema iskazanom interesu organiziraju i edukacije s posebnim popustima za članove HAK-a.

Saznajte o svojim pogodnostima koje dobivate u Novim igrama kao članovi HAK-a.

Više o ovoj obavijesti  Facebook

 

Poklon bon za jednosatni coaching učinkovitog korištenja uredskih aplikacija u vrijednosti 500kn

Kako do poklon bona:
1. Opišite poteškoću u Vašem radu s uredskim aplikacijama tekstom, slikom, na bilo koji način. Ako smatrate da je nerješiva i k tome prilično frustrirajuća - tim bolje!
2. Opis pošaljite do 31.10.2013. na email adresu [email protected] s naslovom "ZA 500KN". Obavezno navedite svoje ime i prezime ili naziv za pravne osobe, te kontakt mobitel ili telefon.
3. Nove igre će Vam poslati poklon bon emailom i telefonski Vas obavijestiti.
4. Poklon bon mogu dobiti fizičke i pravne osobe, jedan put u sklopu ovog poziva neovisno koliko emailova ili opisa pošalju, te neovisno o tome jesu li do sada bili klijenti Novih igara d.o.o.

Iskorištavanje poklon bona
Termin korištenja bona dogovara se prema obavezama polaznika i voditelja. Bon je prenosiv na druge fizičke i pravne osobe. Iskoristiv je i telefonski, putem Skype sastanaka, e-mailom i udaljenim pristupom računalu klijenta. Iskoristiv je u jednom susretu na kojem sudjeluju maksimalno dva polaznika. Uključeni su troškovi putovanja na području grada Zagreba. Moguće su doplate za više sudionika i dulje trajanje prema važećem cjeniku. Rok iskoristivosti bona je godinu dana od datuma primitka i odnosi se na područje Republike Hrvatske. Nije moguća zamjena bona za njegovu vrijednost u novcu.

Za sva pitanja nas slobodno kontaktirajte.