DUBROVNIK, 20.8.-24.8.2013. – Nove igre organiziraju ekskluzivnu međunarodnu psihoterapeutsku radionicu koja je privukla polaznike iz najdaljih kutova svijeta. Profesionalci raznih pomagačkih struka uz vodstvo svjetskih stručnjaka art i body psihoterapije iz Austrije i Velike Britanije obogatiti će svoja iskustva i usavršiti svoju praksu. „Nakon uspješnog ciklusa art psihoterapijskih radionica i body psihoterapijske radionice u Zagrebu rodila se ideja o organiziranju međunarodne iskustvene radionice koja kombinira ova dva pravca na jedinstven način.“, kaže Damir Konjevod, direktor Novih igara d.o.o., „Voditelji su pristali unatoč svom gustom rasporedu, a sudionici su spremni preći put čak iz tako dalekih krajeva kao što su Australija i Južnoafrička republika.“

 

·         Naslov radionice: Exploring Your Life Story through Art & Body Psychotherapy

·         Kada: 20.-24.8.2013.

·         Gdje: Hotel Argosy, Dubrovnik

·         Komu je namijenjena: svim pomagačkim strukama: psiholozima, psihijatrima, socijalnim radnicima, pedagozima, rehabilitatorima i svima onima, bez obzira na struku, koji žele produbiti poznavanje sebe i svoj kapacitet za življenje ispunjenog života. Sudionici koji su potvrdili svoj dolazak su iz Australije, Belgije, Saudijske Arabije, Slovenije i Južne Afrike.

·         Cilj radionice: pružiti prilike istražiti svoje životne priče i iskustva iz dvostruke perspektive art (likovne) psihoterapije i body (tjelesne) psihoterapije.

·         Po čemu je radionica jedinstvena:

o   koliko nam je poznato, po prvi put u svijetu, i to u Hrvatskoj, kombiniraju se psihoterapeutski pravci art psihoterapije i body psihoterapije u jednoj radionici.

o   voditelji radionice su vrhunski dokazani stručnjaci: LoreLaura Jimenez Alonso iz Austrije (http://www.noveigre.hr/content/na%C5%A1i-suradnici) i John Waterston iz Velike Britanije (http://www.noveigre.hr/content/na%C5%A1i-suradnici#John)

o   sudionici iz raznih dijelova svijeta obogatiti će svojim jedinstvenim životnim i profesionalnim iskustvima sadržaj radionice i uvećati njen pozitivan učinak na same sudionike

o   odlična „business and pleasure“ kombinacija: radionica organizirana tako da sudionici planiraju i svoj godišnji odmor prije ili poslije radionice i to u Dubrovniku, uz posebno dogovorene cijene za sudionike u hotelu Argosy.

·         Više o art i body psihoterapiji kao psihoterapeutskim pravcima:

o   http://www.noveigre.hr/kolumne/psihoterapija/o-body-psihoterapiji-tjelesnoj-psihoterapiji

o   http://www.noveigre.hr/content/about-relational-body-psychotherapy

o   http://www.noveigre.hr/content/about-art-psychotherapy

·         Službena web stranica: http://www.noveigre.hr/content/dubrovnik-international-workshop

·         Organizator: Nove igre d.o.o.

Nove igre kreativnim spajanjem znanja, iskustava i najboljih praksi iz područja psihologije, upravljanja poslovnim procesima i modernih tehnologija pokreću, stvaraju i organiziraju edukacije iz raznih područja koje pozitivno utječu na osobni i profesionalni razvoj sudionika.

Institucionalni sudionici dosadašnjih art, te body radionica: http://www.noveigre.hr/reference (kliknuti na gumb Radionice iz područja psihoterapije)

·         Galerija fotografijahttp://www.noveigre.hr/content/dubrovnik-international-workshop#galerija

 

·         Kontakt za medije, foto termin, fotografije, izjave, informacije itd.:

Damir Konjevod,

091 585 77 89,

[email protected],

Skype: damir.ivan.konjevod