Raditi ozbiljno i kvalitetno, a igrati se? U tvrtci Nove igre d.o.o. nastojimo upravo to!

Od 2004. godine pružamo dvije grane usluga čiji zajednički cilj je unaprijediti dobrobit i razvoj pojedinaca, grupa i organizacija. To su:

1) Edukativne usluge i usluge osobnog rasta i razvoja 

2) Vođenje i savjetovanje srednje velikih i velikih softverski intenzivnih projekata

Nastojimo biti vrhunski u stvaranju i organiziranju edukacija koje vrijede! Kreativnim spajanjem znanja, iskustava i najboljih praksi iz područja psihologije, psihoterapije, upravljanja poslovnim procesima i modernih tehnologija pokrećemo, stvaramo i organiziramo edukacije koje su odmah primjenjive i imaju stvarni učinak na osobni i/ili profesionalni život naših klijenata.

S nama je Vaš rizik u odabiru edukacije sveden na minimum. Uvjereni u visoku vrijednost naših edukacija, pružamo jamstvo povrata novca.

Iva Konjevod, psiholog, psihoterapeut

Pruža psihološko savjetovanje te psihoterapiju za odrasle i parove. Certificirana je pri Institutu za integrativnu gestalt terapiju Wurzburg (IGW), Njemačka. Član je Društva gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske (DGIPH).

Kao voditeljica edukacija i profesionalni trener poslovno - komunikacijskih vještina vodi razne tematske grupe, održava predavanja, psihoedukativne radionice i treninge mekih vještina. 

2012. godine, potaknuta osobnim iskustvom učinka kvalitetne pripreme na porod i roditeljstvo, osmislila je tečaj psihološke pripreme na porod i roditeljstvo.

 

 

Ivana Krnić, fizioterapeut

Nakon studija fizioterapije započela je s radom kao asistent u području prava osoba s invaliditetom u Uredu Predsjednika RH, zatim u Uredu pravobranitelja za osobe s invaliditetom RH, te kao asistentica G. Chavezu, savjetniku za ljudska prava osoba s invaliditetom u UN-u, Ženeva.

Početkom 2019. postaje dio tima Nove igre d.o.o. gdje nastavlja svoje profesionalno iskustvo, proaktivnost i empatiju ugrađivati u projekte tvrtke, posebno u tečaj psihološke pripreme na porod i rano roditeljstvo.

 

Damir Ivan Konjevod, konzultant za informacijske sustave

Uživa pomažući velikim i malim organizacijama artikulirati i izvući maksimum iz njihovih softverski intenzivnih pothvata. Brzo savladava poslovne procese i nekad postavlja teška "zašto" pitanja, te predlaže nove poslovne pristupe i nekonvencionalna rješenja proizvoda. Stavlja se u ulogu vlasnika, pronalazi resurse potrebne da bi se posao obavio pazeći pri tome na budžet i uključene rizike. Upravlja nesigurnošću projekata pomoću dokazanih najboljih praksi (Lean Startup, Agile Scrum, prikladne integracije umjesto izgradnje od nule, Guerrilla Marketing...). Savjetuje se sa svojom širokom mrežom različitih stručnjaka iz povezanih industrija.

Kroz svoj rad stekao je uvid u poslovne prakse profesionalaca, tvrtki i institucija raznih veličina i djelatnosti. To iskustvo i iskustvo coacha učinkovitog korištenja uredskih aplikacija s preko 60.000 sati njihovog korištenja omogućava mu kvalitetnu i brzu prilagodbu sadržaja savjetovanja i edukacija kontekstu pojedinog klijenta. 

 

Saznajte na vrijeme o novim radionicama i pogodnostima: kliknite i prijavite se na newsletter.