Tečajevi uredskih aplikacija za liječnike

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na niz tečajeva učinkovite primjene uredskih aplikacija za liječnike i ljekarnike u organizaciji HKLD-a, tvrtke Salus Populi d.o.o. i tvrtke Nove igre d.o.o. Ovi tečajevi se organiziraju nakon izraženog zadovoljstva održanim uvodnim tečajem u veljači, te su prilagođeni iskazanom zanimanju liječnika i ljekarnika.

Polaznici će na tečaju steći znanja i vještine koje su im najpotrebnije u radu s računalom te tako ostvariti vremenske i financijske uštede postizanjem veće samostalnosti u korištenju uredskih aplikacija. Cijeli tečaj i primjeri prilagođeni su liječnicima i ljekarnicima.

Izjave polaznika uvodnog tečaja:
Primjeri su bili prikladni.
Najviše su mi se svidjele pivot tablice!
Sviđa mi se individualizirani pristup.

Detaljni opis sadržaja koji će se obraditi na tečaju i prijavnicu pogledajte u prilogu na dnu ove web stranicePošaljite prijavnicu i osigurajte Vaše mjesto još danas!

Tečajeve vodi g. Damir Ivan Konjevod, mag. informatike, sistem analitičar i projektant informacijskih sustava. Ima višegodišnje iskustvo u vođenju tečajeva učinkovite primjene uredskih aplikacija te preko 50 000 sati osobnog korištenja raznih aplikacija.

Moduli i termini na koje se možete prijaviti su:

  • Rad s MS Word dokumentima  31.3.2012. od 9:30 do 14:00
  • Izrada MS PowerPoint prezentacija 31.3.2012. od 16:00 do 20:30
  • Pretraživanje Interneta i rad s elektronskom poštom  14.4.2012. od 9:30 do 14:00
  • Rad s MS Excel radnim knjigama 14.4.2012. od 16:00 do 20:30

Ukoliko ste spriječeni sudjelovati u ovim terminima javite se g. Konjevodu ili pošaljite poruku na [email protected] kako bi saznali sljedeće termine. 

Tečajevi se održavaju u prostorima HKLD-a, Praška 6, Zagreb.

Komercijalna vrijednost pojedinog tečaja po polazniku iznosi 837,50kn s PDV-om. Posebna cijena za polaznike po ovom pozivu iznosi 500kn s PDV-om. Uz ovaj poziv vrijedi i jamstvo povrata novca o kojem više možete pročitati i u dokumentu u prilogu na dnu ove web stranice.

Ukoliko ste zainteresirani za pohađanje ovog tečaja, molimo Vas, ispunite prijavnicu u prilogu na dnu ove web stranice i pošaljite ju na e-mail: [email protected]. Također, javite nam se na iste kontakte ukoliko Vam niti jedan od termina ne odgovara, jer ćemo tečaj odnosno pojedini modul ponoviti ukoliko se javi dovoljan broj zainteresiranih.

Ovaj poziv slobodno proslijedite i kolegama srodnih struka za koje smatrate da bi bili zainteresirani.

Za sva pitanja i prijave kontaktirajte g. Damira Ivana Konjevoda, voditelja tečaja na mobitel 091 585 77 89 ili [email protected].

Ukoliko na Vaš e-mail ne dobijete odgovor u roku od 24h, to znači da ga nismo primili. U tom slučaju kontaktirajte nas telefonski na 091 585 77 89!

PrilogVeličina
Tecajevi_ucinkovite_primjene_uredskih_aplikacija_za_lijecnike_w.pdf660.13 KB
Prijavnica.doc96.5 KB