DA imamo! I to ne jednu, već DESET i možete ih iskoristiti više odjednom, te sve navedeno vrijedi također za privatne i korporativne coachinge.
 
 1. Platite na rate: Nove igre d.o.o. omogućavaju plaćanje kotizacija svih radionica i tečajeva na rate bez kamata (obračunava se samo administrativni trošak praćenja plaćanja) i bez posrednika. Cjelokupna kotizacija treba biti uplaćena prije početka radionice/tečaja i stoga je preporučljivo da se što prije prijavite kako biste rezervirali svoje mjesto i iskoristili priliku plaćanja u što više rata. U velikom broju slučajeva možete sami predložiti kada ćete platiti dio rata i tako dodatno prilagoditi plaćanja sukladno dinamici Vaših prihoda! Moguće je platiti dio kotizacije nakon održavanja tečaja/radionice uz ugovaranje sredstva osiguranja naplate za što se plaća naknada (rješavamo pojedinačno od slučaja do slučaja).
   
 2. Popusti za postojeće klijente: Nove igre d.o.o. redovno daju popuste za svoje klijente. Raspitajte se je li Vaša institucija ili institucija preko koje bi došli na tečaj naš postojeći klijent. Redovni popust na kotizaciju za klijente Novih igara iznosi 10% od kotizacije s PDV-om. Nije ga moguće kombinirati s posebnim popustima za određeni tečaj ili radionicu. U takvim slučajevima odabrati će se onaj popust koji je povoljniji za klijenta.
   
 3. Dogovor „pola-pola“: pitali ste Vašu instituciju da Vas pošalje na tečaj, kažu da bi rado, ali nemaju toliko novaca u budžetu. To je dobra vijest, znači da bi Vas željeli poslati i da imaju nešto novca. Ukoliko ste u mogućnosti, predložite im opciju „pola-pola“: Vaša institucija neka plati samo pola iznosa kotizacije, a Vi ostatak (ili neki drugi omjer kojeg smatrate prikladnim u danom slučaju). Nove igre će Vam asistirati, nazovite nas radi pojašnjenja procedure u ovakvom slučaju.
   
 4. Privremena uplata: pitali ste Vašu instituciju da Vas pošalje na tečaj, kažu da bi rado, ali novce će dobiti prekasno u odnosu na rokove plaćanja i održavanje tečaja. Ni to nije problem! Vi osobno možete uplatiti kotizaciju, a mi Vam ju vraćamo nakon što Vaša institucija izvrši uplatu. Na taj način osiguravate rezervaciju mjesta na tečaju, Vaša institucija može izvršiti uplatu sukladno njenom tijeku novca, a Nove igre nemaju rizik gubitka prihoda zbog neplaćanja. Nazovite nas radi pojašnjenja konkretne procedure.
   
 5. Nađite jednog ili više sponzora: sponzoriranje ima toliko opcija da smo ga izdvojili u zasebnu cjelinu! Pročitajte kako pronaći sponzora ovdje.
   
 6. Kompenzacije i protuusluge: bez obzira prijavljujete li se na tečaj kao pojedinac, firma ili udruga, Vi (i oni s kojima surađujete) posjedujete određena znanja, vještine (usluge) i resurse (svoje slobodno vrijeme, radni prostor, uređaje, alate, materijal, oglasni prostor). Razmislite treba li nešto od toga nekome iz Vašeg obiteljskog i rodbinskog kruga, kruga prijatelja, poznanika, kolega, suradnika, dobavljača, klijenata, korisnika, udruženja, lokalne zajednice. Na taj način možete beskamatno posuditi ili zaraditi novac iz svog socijalnog kruga i vratiti protuuslugama ili novcem uz odgodu. Budite kreativni!
   
 7. Pitajte svoje klijente/korisnike:  želite ići na tečaj jer ćete usavršiti svoja znanja, steći dodatne vještine i nova iskustva i unaprijediti svoj rad na dobrobit Vaših klijenata ili korisnika Vaših usluga. Zato, pitajte Vaše klijente ili njihove donatore/sponzore da Vam pripomognu sudjelovati na potrebnom tečaju.  Isto  vrijedi ukoliko volontirate u jednoj ili više institucija. Objasnite im na koji način će oni profitirati od toga, odnosno koje će koristi oni imati od Vašeg sudjelovanja na tečaju Uvježbajte nekoliko rečenica s kojima ćete prezentirati situaciju. Nemojte se obeshrabriti ako prvi koje ste pitali odbiju pripomoći. Pitajte i dalje.
   
 8. Popust na veliki broj sudionika koji plaćaju odjednom:  Nove igre d.o.o. ulažu svoje vrijeme i novac u marketing i informiranje novih potencijalnih klijenata, te vrijeme za komunikaciju i administraciju za svaki pojedini tečaj/radionicu: praćenje rezervacija mjesta i praćenje plaćanja. Taj trošak je naravno uključen u cijenu kotizacije. Ukoliko ste u prilici animirati grupu ljudi koja će istodobno izvršiti rezervaciju i plaćanje, time ćete napraviti uštedu Novim igrama. Spremni smo i tu uštedu podijeliti s Vama odnosno smanjiti Vam iznos kotizacije. Nazovite nas!
   
 9. Ostvarite popust za svakog novog klijenta odnosno osobu koja po Vašoj preporuci dođe na tečaj/radionicu:  OK, niste u mogućnosti ili niste voljni toliko se angažirati da organizirate cijelu grupu, ali nemate ništa protiv preporučiti tečaj/radionicu svojim prijateljima i kolegama. Super! Za svakog novog klijenta (postojeći klijenti već primaju naše obavijesti) koji dođe po Vašoj preporuci odobravamo Vam popust prema sljedećoj tablici:
Puni iznos kotizacije radionice/tečaja Popust koji ostvarujete za dovođenje jednog novog klijenta.
Do 500kn s PDV-om 75kn s PDV-om
501kn do 1000kn s PDV-om 100kn s PDV-om
1001kn do 2000kn s PDV-om 150kn s PDV-om
2001kn s PDV-om i više 200kn s PDV-om

Tablica vrijedi od 26. travnja 2012.

To znači npr. ako troje novih polaznika dođe po Vašoj preporuci, dobivate 3 puta iznos pojedinačnog popusta iz gornje tablice.  Napomena: nekad u suradnji s drugim institucijama organiziramo posebne edukacije u sklopu kojih mogu vrijediti posebne cijene koje se obično ne mogu kombinirati s ovim popustima. Slobodno nam se obratite radi pojašnjenja.
 

 1. I na kraju… Iznenadite nas! Imate neku ideju za koju smatrate da bi bili zainteresirani? Porazgovarajmo, nazovite nas! Neke od prethodno nabrojanih ideja su nastale upravo tako što nas nazvale osobe poput Vas i predložile ih!
Popusti za članove Hrvatskog auto kluba i njihove obitelji preko partnerstva sustavu HAK preporučuje

Ovi popusti se ne mogu kombinirati s ostalim popustima osim ukoliko nije drukčije navedeno. Za sva pojašnjenja stojimo Vam na raspolaganju. Više o suradnji s HAK-om i pogodnostima za članove HAK-a možete pročitati na web stranici Uštedite s HAK-om.